Buck in Business

Onze talenten bij u in dienst? Onderzoek toont aan dat mooie mensen op de verkoop afdeling meer omzet genereren.¹ Wij denken de perfecte combinatie gevonden te hebben tussen goed en gemotiveerd personeel, de gewenste uitstraling van medewerkers en de groeiende behoefte aan flexibiliteit.

Buck in Business verzorgt als recruitment agency werving & selectie van onze beste afgestudeerde modellen. Dankzij jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben onze modellen, naast een goed gevoel voor gastvrijheid, uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden ontwikkeld.

Wij kennen onze medewerkers als geen ander en kunnen hierdoor een vacature snel invullen en de kandidaat goed begeleiden. Onze modellen zijn bij uitstek inzetbaar voor functies als accountmanager of projectmanager. Tevens hebben we een uitmuntend modellenbestand beschikbaar voor vaste aanstellingen als hostess, receptioniste of secretaresse.

Plaats – vrijblijvend – uw vacature in het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij presenteren u graag onze kandidaten. 

¹ Toont de Amerikaanse economist Daniel Hamermesh aan in zijn boek ‘Beauty Pays’